Top 5 cele mai citite articole

Am vrut şi anul trecut să fac un astfel de top, dar ca de obicei, nu am timp. În această perioadă sunt acasă, la părinţi şi la prieteni, iar faptul că turaţiiscrise.ro nu are vreo redacţie cu mulţi oameni ci sunt doar eu, îmi ia mult timp să le pun toate într-un articol. Aşa că e ora 2 dimineaţa şi comentăm cele mai citite articole de anul acesta.

Locul 5

IMG_7318

Apărut în reprezentanţa Mercedes Benz din Timişoara cu mult înainte de lansarea oficială la nivel naţional, am reuşit să fiu printre primii care conduce noul Mercedes Benz C-Class pe drumurile din România. Am fost foarte impresionat de calităţile dinamice ale maşinii, care s-a dovedit a fi foarte sportivă, mai ales pentru un Mercedes Benz care pune confortul pe primul loc, chiar am numit noul C-Class peste rivalul BMW Seria 3. Articolul complet îl găsiţi aici

Locul 4

DSC0163_HDR_1

Când am văzut pentru prima dată noul BMW X4 ţin minte că era 8 martie. Am şi scris despre el că este cadoul BMW pentru doamne şi domnişoare. Am rămas cu gândul ăsta până l-am văzut în realitate. Atunci mi-am zis că un astfel de automobil, creat special pentru publicul feminin, trebuie scris de o domnişoară. Aşa că acest articol a fost primul scris de către un invitat. Şi intitulat sugestiv “Tocuri cui şi BMW-uri”. Articolul complet îl găsiţi aici.

Locul 3

photo (1)

A fost cea mai interesantă întâlnire cu o maşină de când scriu pe acest blog. Pentru că nu era o maşină de test, nu era luată de la vreo reprezentanţă, ci pur şi simplu, a fost mâna destinului ca în acea seară de august să văd pentru prima dată maşina care a revoluţionat automobilul electric, iar eu să-mi iau inima în dinţi şi să-l opresc în trafic pe proprietarul maşinii, pentru a putea să o văd de aproape. Este cea mai tehnologizată maşină în care am fost, iar după ce ai experimentat-o îţi dai seama că restul maşinilor sunt parcă de pe vremea lui Fred Flinstone. Articolul complet îl găsiţi aici.

Locul 2

img_1704

A fost unul dintre primele teste făcute pentru blog. Articolul despre noul Range Rover a apărut acum aproape 2 ani de zile, dar se pare că anul 2014 a fost cel mai bun pentru cititori. Este fără îndoială unul dintre cele mai complete automobile în producţie. Articolul complet îl găsiţi aici.

Locul 1

DSC-0387

Acesta a fost testul anului pentru mine, pentru blog, dar mai ales pentru cititori. A fost articolul cu care eu mă laud, un fel de carte de vizită, care nu putea să se întâmple fără un automobil absolut extraordinar. Noul Mercedes Benz S-Class este mult peste rivalii actuali, joacă în cu totul altă ligă şi se pare că cititorii sunt atraşi de astfel de maşini deoarece atât S-Class cât şi Range Rover sunt primele în acest top, dar atrag acelaşi target de clienţi. Pentru a retrăi experienţa unui S-Class mai ales de pe locul din spate, articolul complet îl găsiţi aici.

A fost un an foarte bun pentru blog, am testat cele mai noi maşini, unele dintre ele foarte bune, altele mai puţin bune, am crescut mult, am ajuns să testez Mini Cooper S şi să mă simt precum jurnaliştii adevăraţi, am încercat teste inedite, teste alese chiar de voi, aşa că anul viitor aşteptaţi-vă la foarte multe surprize. Prima vi-o spun acum. Maşina mea preferată NU se află în acest top! :) Ne vedem în 2015! La Mulţi Ani!!.