Prezentare: Rolls Royce Phantom Nautica

Dragi bogătaşi care citiţi acest blog, vi s-a pregătit ceva. Poate că acum citiţi aceste rânduri de la bord-ul yacht-ului personal, ancorat undeva în golf-ul unei mări sau unui ocean. Tocmai din acest motiv, pentru a nu fi departe de sentimentul pe care vi-l oferă barca de lux sau yacht-ul dvs, Rolls Royce vă propune o alternativă pentru uscat. Construită într-o serie extrem de limitată aceasta poartă denumirea Nautica.

Rolls-Royce-bespoke-3

Toate modelele Rolls Royce sunt construite manual, iar 99% dintre acestea sunt realizate la comandă. Există totuşi o divizie, denumită Bespoke, care duce această personalizare la un alt nivel. Această ultimă interpretare ne arată cum schimbarea culorii şi adăugarea unor elemente şi detalii noi, pot schimba complet înfăţişarea unui Phantom. Aşa cum îi sugerează şi numele, Phantom Nautica vrea să facă trimitere către mare. Aşa că partea superioară a caroseriei este vopsită în albastru Arabian Blue, iar partea inferioară în culoarea perlată Orchid White. Fiecare Rolls Royce vine cu o linie trasată manual, care străbate toată lungimea maşinii. Pe această versiune specială, acea linie se termină cu motivul unei ancore. Accentele de albastru se regăsesc şi la nivelul jantelor. Culorile alese sunt cât se poate de potrivite, sunt pastelate şi calde, şi chiar te duc cu gândul la un velier pe mare.

Rolls-Royce-bespoke-5

Această versiune nu ar fi un Rolls Royce adevărat fără un interior pe măsură. Motivul ancorei îl regăsim sculptat şi pe panoul de bord, care, acoperit în lemn natural Tudor Oak, te face să te simţi la cârma unei ambarcaţiuni. Pielea maronie de cea mai fină piele şi accentele albastre sunt extrem de potrivite, mai ales din punct de vedere cromatic, în combinaţie cu exteriorul. Fiecare ediţie specială Rolls Royce primeşte un element dedicat. Ceva ce îl diferenţiază de restul modelelor, ceva ce este special fiecărei versiuni. Phantom Nautica primeşte o busolă amplasată în compartimentul pentru stilou/trabuc. Preţul cerut pentru un astfel de exemplar nu a fost comunicat, dar asta şi pentru că Rolls Royce nu prea spune preţul exact al automobilelor sale. Acesta este făcut împreună cu clientul, după ce acesta îşi spune toate dorinţele în funcţie de personalizare. Dar preţul nu ar trebui să conteze, din moment ce te uiţi la această maşină de la bordul unui yacht. Personal.

Rolls-Royce-bespoke-6 Rolls-Royce-bespoke-4 Rolls-Royce-bespoke-2 Rolls-Royce-bespoke-1