(P) Inpris – Asistentul personal pentru a rămâne conectat și în siguranță la volan

Telefonul și volanul…volanul și telefonul… provocarea actuală!

Mobilitatea – conducem, de plăcere, de nevoie, ca job… zi de zi!

Telefonul – indispensabil… nevoia de comunicare, viața activă, timpul limitat!

 

Smartphone-ul a devenit centrul nostru nervos.

Modul în care interacționăm cu dispozitivele noastre, este sectorul de tehnologie care are cel mai strălucit viitor!

Și atunci, cum le impăcăm, șoferia cu telefonul… ce punem în balanță, teama de amendă sau… instinctul de conservare, teama de a nu provoca tragedii din neatenție?!

Sau amândouă?

Vedem zilnic incidente și accidente provocate de neatenția la volan.

Tehnologia ne vine în ajutor și de această dată, astfel încât a apărut: INPRIS WAY!

Calea sigură de a conduce un vehicul și de a rămâne conectat cu telefonul – fără a-l atinge! Dezvoltat, cum altfel, de un pasionat al volanului!

INPRIS dezvoltă Sightless Touch, o tehnologie de interfață om-mașină fără distragere a atenției, care permite controlul tactil fără măcar a privi telefonul.

INPRIS Auto este o interfață de utilizare pentru infotainment, care permite apeluri, navigare, mesagerie și muzică.

INPRIS – Asistentul personal pentru a rămâne conectat și în siguranță la volan

Atunci când ai nevoie de un ”partener” de drum, care să îți preia task-urile, ca tu să te concentrezi la volan și să rămâi tot timpul cu ochii la drum, dar să poți fi în legatură în fiecare moment cu telefonul tău.

Folosind sistemul Inpris, poti începe o listă de redare dorită pe Spotify, apoi poti lansa o comandă de navigare, sari la melodia următoare din lista de redare, poti apela un contact preferat, sari înapoi la aplicația de navigare în timpul apelului, comuti la o altă destinație, să treci la un post de radio online, să lansezi o aplicație pentru cameră și să faci un instantaneu, apoi trimiti un mesaj WhatsApp și revii la ecranul de navigare.

INPRIS merge, de asemenea, cu un pas mai departe pentru a oferi acces interactiv, alimentat de AI, la funcții interne din cadrul aplicațiilor terță parte, cum ar fi Spotify, YouTube, Waze, Google Maps, WhatsApp și multe altele.

Statisticile spun că peste 50% dintre accidentele rutiere se întâmplă din cauza neatenției cauzate de mutarea privirii de la șosea, dar cu INPRIS, puteti rămâne conectat în timp ce conduceți în siguranță. Inpris incorporează comenzi rapide care pot fi făcute cu un click și recunoaștere vocală precisă pentru a permite controlul rapid și eficient al telefonului și al aplicațiilor preferate. Nu este nevoie să rostiți propozitii lungi și să sperați că sistemul vă va auzi, nici să vă atingeți telefonul, să vă luați ochii de la drum sau mâna de pe volan!

INPRIS transformă orice vehicul într-un vehicul smart, prin conectarea telefonului la HUB-ul montat pe volan, pentru a avea acces la toate funcțiile și aplicațiile favorite. Cu INPRIS asistența vocală vă va permite să selectați rezultatul potrivit folosind tastele. AI-ul nostru își va aminti selecția pentru data viitoare, accelerând continuu operațiunea dvs. Butoanele shortcut prestabilite sunt pentru:

Mesagerie Whatsapp și SMS

Poți asculta și rosti mesaje sau chiar să filtrezi mesajele contactelor Navigație Waze

Poți alege locurile favorite, poți să spui direct numele magazinlui preferat și vei obține o listă a celor mai apropiate locații de tine

Apeluri

Poți răspunde și iniția apeluri de la butonul predefinit de pe HUB. Nu e nevoie să-ți iei privirea de la drum, nici să atingi telefonul. Accesul este facil, la vârful degetelor

Muzică

INPRIS îți găsește radio-urile online în funcție de localizarea ta. Poți să spui numele artistului preferat, iar Inpris îți găsește o listă de melodii direct din YouTube

Favorite

HUB-ul Inpris îți oferă posibilitatea de a personalize un buton shortcut cu o funcție sau aplicație preferată.

Până la apariția vehiculelor cu conducere autonomă, trebuie să ne concentrăm pe siguranța pasagerilor, iar cu Inpris totul se întâmplă fără distragerea șoferului, folosind atât butoanele fizice, cât și controlul vocal. Într-o lume a mobilității din ce în ce mai diversificată, în care șoferii schimbă uneori vehicule, INPRIS se personalizează instantaneu pentru fiecare mașină sau vehicul cu două roți. Pur și simplu luați Inpris cu dvs., montați HUB-ul de control pe volan sau ghidon și rămâneți conectat la job sau cu cei dragi.

Viața activă nu înseamnă că trebuie să renunțăm la conectivitate. Cu INPRIS, task- urile solicitante, pot fi realizate în deplină siguranță, oriunde te-ai afla.

INPRIS WAY Remote poate fi comandat de aici