Începutul

E perfect!

După o lungă aşteptare în care îmi puneam în ordine gândurile despre un blog auto, azi, chiar în ziua echinocţiului de primăvară vine primul post dintr-o lungă, sper, serie de “gânduri”  despre maşini! Sunt într-unul dintre cele mai mişto baruri din Bucureşti, deschis relativ recent, iar soarele de primăvară mă face să mă gândesc de 2 ori înainte să-mi petrec după-amiaza scriind. Dar am aşteptat prea mult să nu încep blogul despre ce se întâmplă pe plaja de turaţii din lumea maşinilor.

De ce un blog auto? Când sunt atât de multe alte site-uri despre acelaşi lucru. După părerea mea orice pasionat de maşini sau “petrolhead” cum îmi place să vă spun, ar trebui să vină cu părerea proprie despre subiectul principal: Maşinile. Nu încerc să vin cu ceva nou, nu încerc să revoluţionez un domeniu în care s-au spus atât de multe, vreau doar să am contribuţia personală în lumea automobilistică.

Ideea unui blog auto a venit în momentul în care mă trezeam că vorbesc prea mult despre maşini, până în punctul în care poate, fără voinţa mea enervam oamenii din jur.:) Dacă despre asta vorbesc în fiecare zi, de ce să nu îmi pun “gândurile” şi pe “hârtie”?

Cred că pentru un prim post v-am povestit destul, rămâne să reluăm în viitorul nu prea îndepărtat!