Filme documentare din motorsport la Sibiu

Dealerul BMW Contempo Cars Sibiu găzduieşte proiecţia a două documentare dedicate unor piloţi legendari din motorsport: Marin Dumitrescu şi Alexandro Zanardi.

Filmele „Cursa vieţii mele” şi „NO LIMITS” ce prezintă poveştile a doi piloţi de legendă, din nou în România. Într-un eveniment de prezentare a ofertei de automobile rulate Bavaria Used Cars, dealerul BMW Contempo Cars Sibiu invită clienţii în showroom pentru proiecţia celor două documentare.

Cele două filme au avut premiera pe marile ecrane în cadrul unui proiect special în luna ianuarie, la Bucureşti, o dată cu aniversarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu. Aceasta va fi cea de-a doua proiecţie oficială pentru public organizată în România. Evenimentul este organizat vineri, 8 aprilie, cu începere de la ora 19:00 şi marchează startul unui weekend de porţi deschise şi prezentări a ofertei de automobile rulate, dar şi prezentarea modelelor noi şi a serviciilor BMW Contempo Cars Sibiu.

Contempo-Cars-1 Evenimentul îşi doreşte să aducă în showroom cât mai mulţi pasionaţi ai mărcii, dar şi ai sportului cu motor. „Sibiu are aproape drumuri legendare – de la Păltiniş, până la Transalpina şi Transfăgărăşan. Aici este scena unor competiţii de motorsport emblematice. Ne bucurăm să aducem aproape de fani două poveşti excepţionale din motorsport”, explică Lucian Vişan, manager Automobile Bavaria Group pentru Bavaria Used Cars şi BMW Premium Selection.

marin_dumitrescu_1 dfyadd8

„Cursa vieţii mele” şi „NO LIMITS” ilustrează două poveşti care fascinează prin caracterul şi istoria celor două personaje. Îl avem, pe de o parte, pe Marin Dumitrescu, singurul pilot român cu peste 30 de titluri de campion, care a construit automobile de curse, a dezvoltat echipe de raliu, a format şi a influenţat destine de campioni, precum Ştefan Vasile, Titi Aur sau Claudiu David. Protagonistul celei de-a doua poveşti este Alessandro Zanardi, un pilot cu palmares redutabil, cu experienţă în Formula 1 şi campion IndyCar, eroul unei reveniri fără precedent în sporturile cu motor după accidentul din 2001 în urma căruia şi-a pierdut ambele picioare. Zanardi a reuşit să câştige curse în Campionatul Mondial de Turisme (FIA WTCC) şi apoi titluri mondiale şi medalii de aur pentru handbike la competiţiile paralimpice de la Londra.

sursa: comunicat de presă BMW Group