Design nou pentru blog

În urmă cu exact 2 ani, mai exact în luna octombrie a anului 2013, am lansat proiectul turatiiscrise.wordpress.com. Voiam de mult timp un colţişor numai al meu, unde să-mi împărtăşesc gândurile despre un subiect comun: automobilul. La început voiam să scriu doar când ceva mă atrăgea în mod deosebit. Dar micul meu blog a început să atragă tot mai mulţi cititori. Primele “share-uri” au fost într-un cadru mai intim, la o cafea sau la o bere şi erau adresate mai ales prietenilor apropiaţi. Nu mult după aceea au început testele auto, totul culminând cu faptul că am ajuns să iau la test automobile de presă. Eram în liga mare. Mă simţeam special.

11077285_10204181822525778_1369206431_n Pentru că un subdomeniu nu putea prezenta o seriozitate şi o calitate superioară blogului, am decis ca ideea mea începută într-o cafenea să aibă propriul domeniu. turatiiscrise.ro s-a născut. Dar acesta încă nu era diferit de cel de la început. Cel puţin din punct de vedere vizual. Blogul meu, aşa cum îl ştiţi, era doar o temă şi oricât de mult îmi plăcea design-ul, faptul că voi nu puteaţi fii la curent cu tot ce se întâmplă aici, m-a făcut să regândesc turatiiscrise.ro.

În continuare va fi un blog, nu am fost cumpărat de nicio publicaţie, în continuare voi scrie la fel, cu voi la conducere. Ceea ce îmi cereţi, aia voi face. De la articole, teste, maşini noi sau doar păreri, blogul creşte. Odată cu noul design voi puteţi să accesaţi toate articolele mult mai uşor, totul fiind organizat pe categorii definite. Pentru a ţine pasul cu tot ceea ce se întâmplă în lumea automobilistică, chiar dacă îmi calc puţin pe principii, aici veţi găsi articole de calitate, preluate de la alte publicaţii, în categoria AutoViral. În timp voi crea alte categorii, una dintre acestea fiind foarte personală. Propriul garaj. Garajul turatiiscrise, dacă vreţi. Pentru aceasta vor veni mai multe detalii în curând. Până atunci puteţi urmări activitatea pe facebook.com/turatiiscrise sau pe instagram.com/turatiiscrise.

De la un blog de subdomeniu, cu articole lunare!!, am ajuns la unul complex, cu o mulţime de categorii, articole de calitate şi design proaspăt. Nimic nu puteam realiza fără voi, cititorii ce mă motivează încontinuu. Orice părere despre noul design al blogului, despre ce maşini vreţi să testez sau orice părere legată de automobil, lăsaţi un comentariu mai jos.

Vor urma multe multe alte surprize pentru turatiiscrise.ro