Apuseni Enduro Trophy Beiuş

Pe mine mă interesează mai mult sporturile cu patru roţi, dar atunci când vine vorba de adrenalină, aventură, noroi şi competiţie, nu mai contează cu ce te dai. Contează doar să lupţi şi mai ales să te simţi bine. În oraşul natal, Beiuş, se desfăşoară în acest weekend prima etapă a Campionatului Regional Nord-Vest la Hard Enduro.

Apuseni Enduro Trophy Beiuş începe vineri de la ora 14 şi continuă până sâmbătă seara. Toţi pasionaţii de motociclism şi enduro, dar nu numai sunt invitaţi să participe, atât ca spectatori, dar şi concurenţi. Acest trofeu se află la a doua ediţie, iar din imaginile pe care le-am văzut anul trecut, spectacolul este garantat. Chiar dacă doar priveşti piloţii în acţiune sau încerci traseele spectaculoase pe care le-au pregătit Moto-Clubul HEA din Arad, organizatorul concursului şi Federaţia Română de Motociclism, cu siguranţă te vei bucura de experienţă. Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul oficial Apuseni Enduro aici.

Din păcate eu nu voi fi prezent în localitate pentru eveniment, dar Jeep-ul Cherokee turatiiscrise.ro va fi prezent printre voi. Tot acolo puteţi găsi stickere turatiiscrise.ro realizate ERM Copy&Print  

13006690_257273861287065_8163707488384189948_n