Aniversare decenală Raliul Aradului

Singura probă din cadrul Campionatului Național de Raliu din regiunea de Vest a țării, Raliul Aradului, își serbează între 24-26 mai 2018, decenalul. 10 ediții pentru acest raliu de macadam înseamnă foarte mult, iar asta se traduce într-o istorie deja impresionantă.

Anul trecut am participat în calitate de partener media și am făcut eforturi pentru ca mașina personală, un Peugeot 307cc să se asemene cu cel din Campionatul Mondial de Raliu. A fost o experiență extraordinară, atât să conduc mașina proprie până acolo, dar și să fiu aproape de acțiune, de piloți și de mașini.

raliul aradului 2018 Fiind a treia etapă din Campionatul Național, la Arad, piloții renunță la asfaltul primelor două probe, pentru macadamul din județ. Mult praf, glisări și îndemânare excepțională vor vedea cei prezenți pe probele speciale, care anul acesta are proba de la Șistarovăț prelungită. În total vor fi peste 100 de km de probe speciale, totul culminând cu Superspeciala organizată în centrul Aradului, chiar în fața frumoasei primării din oraș. De 10 ani, Raliul Aradului oferă pasionaților, dar nu numai, ocazia de a vedea de aproape mașinile de competiție, conduse foarte rapid, chiar pe suprafața de asfalt pe care au circulat ei în urmă cu câteva ore. Din punctul meu de vedere, este cel mai spectaculos moment al Raliului și va avea loc vineri, 25 mai, începând cu ora 20.

Întreg programul este disponibil pe pagina oficială a raliului, cât și pe paginile de social media. Abia aștept să văd ce ne rezervă a X-a ediție a unui raliu extrem de spectaculos. Ne vedem acolo!

Program-Raliul-Aradului-X Harta-Raliul-Aradului-X